Uw partner in elektronisch design!

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij voor u een uniek product ontwikkelen dat volledig op uw wensen is afgestemd. Uw “uniek” product kan zowel bestaan in het voorzien van extra functies op een bestaand toestel, als in het ontwikkelen van een geheel nieuw product met nieuwe functionaliteiten, en dit volledig op uw maat.

Omega-Tronics heeft degelijke kennis en ervaring in elektronisch design en kan u met raad en daad bijstaan. Om uw wensen meteen correct te vertalen in een op uw maat ontwikkeld product besteedt Omega-Tronics aandacht en zorg aan het voeren van haalbaarheidsstudies en kostenberekening.
Deze voorbesprekingen vormen een solide basis om te komen tot een resultaat dat afgestemd is op uw wensen. Na de nodige brainstorming en technology research start Omega-Tronics met het effectieve design van uw project.

Vertrekkende vanuit een functioneel blokschema zullen wij, na raadpleging van de databanken van verschillende fabrikanten, starten met het tekenen van een elektronisch schema en de bijhorende PCB.

Om dit te realiseren beschikken wij over de laatste nieuwe technologieën om u bij te staan. Ook de nodige documentatie van uw project wordt verzorgd, gaande van bill of materials, productiedata, CAD data e.d.

Vervolgens kan Omega-Tronics een functioneel prototype ontwerpen en u begeleiden bij de productievoorbereidingvan uw product.
Ook de software-ontwikkeling kan door ons verzorgd worden. Zowel firmware voor de gebruikte microcontroller als software voor uw computer behoren tot de mogelijkheden.