Wie is Omega-Tronics?

Omega-Tronics werd begin 2006 opgericht als eenmanszaak door Philippe Aerts, een ervaren design engineer, en heeft begin 2007 haar activiteiten verder gezet in de vorm van een bvba. Het is een jonge en innovatieve onderneming die gespecialiseerd is in ontwikkeling van elektronica op maat van de klant. Op korte tijd heeft deze onderneming zodanig veel expertise en ervaring opgedaan dat zij trots kan uitpakken met de nodige capaciteiten om u een oplossing voor uw totaalproject aan te bieden.

Om dit totaalproject te realiseren zal Omega-Tronics het elektronisch design van uw project op punt te stellen om dit nadien te integreren in het mechanisch design. Uw project krijgt effectief vorm doordat Omega-Tronics over een eigen CNC milling-station beschikt zodat er een functioneel prototype kan vervaardigd worden.

Tenslotte wordt eveneens het productieproces van uw project waargenomen zodat u op een snelle en efficiënte wijze uw kwalitatief en uniek product kan ontvangen.

Zoals u kan vaststellen strekt de expertise van Omega-Tronics zich uit over een zeer breed domein. Dit neemt niet weg dat zij u ook op een zeer specifiek domein een oplossing kunnen aanbieden gaande van hardware design tot software ontwikkeling, ontwikkeling van behuizingen op maat, consulting op elektronisch gebied, productie van kleine series,…

Kortom, Omega-Tronics staat garant voor een professionele, correcte, en flexibele afhandeling van elk project. Door het reeds opgebouwde netwerk van partners en leveranciers én de jarenlange ervaring kunnen wij op de meest efficiënte manier aan uw wensen voldoen.

U zal meer informatie over de werkwijze van Omega-Tronics vinden op deze website.

Veel surfplezier en tot binnenkort!

Philippe Aerts
Philippe AertsZaakvoerder